0 votes

Hi!

What am I missing, we are running 2018.2, we've edited a webform using web interface configurator. I've added the telephone field in section general under Management heading (Forms and Views) - but it doesnt show up when editing a user in the webinterface, I've added it to both modify tab and create tab.

Any hints what I'm doing wrong?

/Kaj

by (650 points)

1 Answer

0 votes
by (226k points)
selected by
Best answer

Hello Kaj,

The thing is that when viewing a user account, Adaxes Web Interface uses the settings of the View form. The forms for user creation, editing and viewing are different and should be modified separately. To see the telephoneNumber property in the corresponding section when viewing a user account, you need to add the property to the View form the same way you did for the Create and Modify forms.

0

Hi!

Sorry - wasnt perhaps clear - I'm not so much interested in viewing the phonenumber but to be able to edit it and register it during user creation.

0

Hello Kaj,

If you want the property to be present on the form during user creation, you need to add it in the Create tab for User object type in Adaxes Web Interface Configurator. After that, you need to refresh the Web Interface page using Ctrl+F5 to see the changes.

If the property still does not appear, please, post here or send us (support[at]adaxes.com) screenshots of the form you customized in Adaxes Web Interface Configurator and how the form looks in Adaxes Web Interface when you try to create a user account.

Related questions

0 votes
1 answer

Are PowerShell commands supposed to show up in the programming interface after adding the module to the Adaxes server? I've installed modules and they don't show.

asked Aug 18, 2020 by ComputerHabit (790 points)
0 votes
1 answer

I'm currently receiving the below error when trying to remove or add actions to a web interface's homepage. I only get the error on this specific dashboard, others are ... the web interface there. I'm currently running Adaxes version 2021.1 if that helps

asked May 21, 2021 by richarddewis (240 points)
0 votes
1 answer

Hi everyone! I have a problem granting permission to edit group members using the web interface. Somewhere something is missing but I don't see it. I have three ... in the web interface config for the necessary options to become available? Thanks for reading!

asked Sep 9, 2020 by EirĂ­kr (120 points)
0 votes
1 answer

We have edited our custom action description in a custom command so that in the log and when the user gets an email, it is more clear about what it is doing. This option in the custom command action does not seem to be doing anything. Where does this show up?

asked Dec 17, 2019 by mark.it.admin (2.0k points)
0 votes
1 answer

I have added a business unit to the contents section of the homepage, but only the usernames are displayed. How can I show more columns?

asked Jul 21 by DA-symplr (20 points)
2,779 questions
2,512 answers
6,576 comments
26,891 users