0 votes

Hello

when I export a report like "Active computers" to XLSX, column Last-Logon-Timestamp will only be recogniced in Excel as text format. Is this a normal behaviour or perhaps a language problem between Windows and Office? We have English Windows installation with German Input language, Format and Location.

regards Helmut

by (2.5k points)

1 Answer

0 votes
by (194k points)

Hello,

Yes, this is a normal behavior. All cells in exported reports have the General format.

Related questions

0 votes
1 answer

I tried the script located here: http://www.adaxes.com/script-repository ... s-s346.htm The script works well for most fields (including adm-custom fields), but when ... a value something like "129915720000000000" instead of a date. Any way to resolve this?

asked Feb 15, 2017 by Kikaida (4.8k points)
+1 vote
1 answer

I am attempting to build out a report that shows all user accounts were approved by two different persons before being created. I have the workflow running correctly, ... this data stored in a specific location thats accessible by the reporting engine? Thanks!

asked Dec 16, 2019 by hendersonw (830 points)
0 votes
1 answer

Hi! What am I missing, we are running 2018.2, we've edited a webform using web interface configurator. I've added the telephone field in section general under Management heading ( ... it to both modify tab and create tab. Any hints what I'm doing wrong? /Kaj

asked Jul 10, 2019 by KajLehtinen (3k points)
0 votes
1 answer

After we updated our site to 2018.1 suddenly the Password Self Service link is throwing an error: " Could not load file or assembly 'Softerra.Adaxes.Adsi, Version= ... . The system cannot find the file specified." Other interfaces are workin as expected.

asked Jul 20, 2018 by johnsonua (1.6k points)
0 votes
1 answer

Hi again, It seems that there is a problem with the Blind Users role and the add to group features : i configured a user as he can see only a specific OU through blind ... " (Where My User stands for the real user name obviously). Am i doing something wrong ?

asked Jul 5, 2011 by sroux (7k points)
2,414 questions
2,166 answers
5,833 comments
230,388 users