0 votes

Hi

I have create a business unit located in Business Units --Test BU's ----FTE Accounts

Then I have created a Security Role called Test User Management with me as a Trustee and Assigned Over the business unit "FTE Accounts" scope "All unit members" and "This object only"

Form the admin console the business unit returns the correct user, but from the web interface the business unit is not shown at all. I have the headline business units but nothing in there.

Thanks Peter Sonander

by (40 points)

1 Answer

0 votes
by (274k points)

Hello Peter,

The thig is that you granted the permissions to see members of the business unit, but not the unit itself. The security role should be assigned over the business unit itself, not its members. For example: image.png

Related questions

0 votes
1 answer

When attempting to add a business unit as a trustee for a security role, it is not visible under the "Look in" drop down in the Assign Role window.

asked Jul 20, 2021 by ryan741 (120 points)
0 votes
1 answer

Hello, I want service desk to be able to select from the web interface only groups that are specified in a Business Unit. it is possible to do it (Adaxes 2009.1)? Thanks you.

asked Sep 2, 2020 by tentaal (1.1k points)
0 votes
1 answer

Hi there, I've a business unit containing all shared mailboxes. In The Admin Console the filter is okay and the affected objects show the accounts: But when ... provide a list of all shared mailboxes (which are disabled aswell). Kind regards Constantin

asked May 28, 2021 by Constey (190 points)
0 votes
1 answer

Hi, I'm trying to create a web console only for sending SMS using adaxes 2018.2. The SMS-users that are going to use the console should only be able to view users, not edit ... which removes a lot of OUs that the users should not see or be able to browse to.

asked Sep 2, 2020 by eirikza (120 points)
0 votes
1 answer

I'm lost as to why "Create User" doesn't show up. I made a new dashboard, mirroring the default Help Desk. Under Actions, I enabled Create User. On the web interface, the option to create a user is not showing. Am I missing a step?

asked May 15 by tromanko (330 points)
3,383 questions
3,082 answers
7,832 comments
545,475 users