0 votes

When setting a default OU for new user creation, our domain does not expand. Editing users is fine, installed console is fine. Config was working before upgrade to 2018.1.

Any suggestions?

by (1.2k points)

1 Answer

0 votes
by (271k points)
selected by
Best answer

Hello,

This was a known issue and we have already fixed it. You need download Adaxes 2018.1 from our site again and install it.

If you do not want to re-install Adaxes now, you can specify the distinguished name of the required container/OU using the Template option:

0

I installed the new build and get a new error.

I am able to select the CN on the Web Config, but in the web interface an error of Object {guid} does not exist.

I am using the default CN=Users,DC=my,DC=domain,DC=com location for initial user creation.

0

Hello,

Are you sure you entered the distinguished name (DN) of an existing OU? Could you post here or send us (support[at]adaxes.com) a screenshot of the Select OU or Container step as you have it now?

0

The issue was legacy permissions from 2017.2 and prior.

I added browsing of Builtin-Domain, Organizational Units, and Containers.

We had the helpdesk interface tightly locked down previously.

I haven't heard of any other legacy issues. Hopefully, this will be the only snag.

Related questions

0 votes
1 answer

Hi Just upgraded to 2018.1 Seems that backing up the web interface works differently than in 2017.2? How do I back up my web configuration now ? Thanks in advance!

asked Jul 4, 2018 by pafa (500 points)
0 votes
1 answer

There seems to be a bug in the email being sent to approvers - the link for the selfservice portal is not reflecting the change in the IIS configuration - it still points ... the link to the selfservice portal they will get a 404 - File or Directory not found

asked Jul 4, 2018 by pafa (500 points)
0 votes
1 answer

After upgrading to 2018.1 I'm getting an error of "Your password must be changed before you can log in. The Change Password operation is disabled in the Web Interface." when ... my password. I cannot find the setting to enable this. Has anyone else seen this?

asked Jun 28, 2018 by jake_h (300 points)
0 votes
1 answer

Try to look into extending the timeout of the web interface on Adaxes

asked Jul 7, 2022 by Vish539 (310 points)
0 votes
1 answer

Is it possible to change the default domain on the User Logon Name field, in the Create User Web Interface screen? Similarly, is it possible to change the User Logon Name (pre-Windows 2000) prefix?

asked Apr 15, 2014 by sdavidson (730 points)
3,339 questions
3,040 answers
7,758 comments
544,894 users