0 votes

When I run the above script after selecting groups the custom field "Group" is not showing one of the selected groups and not all of the groups are being reported on. Only 2 specific security groups are appearing and neither in one that was included in the search

by (70 points)
0

Hello,

Sorry for the confusion, but we are not sure what exactly you mean. Did you configure the report exactly per the instructions in the referenced post? Could you, please, post here or send us (support@adaxes.com) screenshots displaying the issue?

Any additional information will be much appreciated.

Please log in or register to answer this question.

Related questions

0 votes
1 answer

I need to create a report of all enabled users in selected group or multiple groups. I am aware of the report named "Members of selected groups", but I don't know how to filter only enabled users. Is there a way to achieve this?

asked May 28 by gsoc.ssm (90 points)
0 votes
1 answer

If I have 2 Active Directory Security groups in my domain - Group A Group B Is it possible to create a report that shows only users who have membership in both groups? For ... Jane Doe is in Group A AND Group B she would be included in the resulting report.

asked May 11, 2020 by sirslimjim (480 points)
0 votes
1 answer

We have some dynamic groups with roughly 1800 members. Get-AdmGroup returns the member property OK for small groups, but for these large groups it returns null ... by calling Get-AdmGroupMember for those groups? Thanks, Randy Lindsey Colorado Springs Utilities

asked Aug 1, 2013 by rlindsey (20 points)
0 votes
1 answer

I have already made several attempts but do not manage. I want to create a report where I can select a user and then all the groups that start with XY are displayed. I have ... then run the report and it will show me all groups that start with XY. Thanks a lot

asked Oct 25, 2023 by DRiVSSi (280 points)
0 votes
0 answers

We have a large number of members that we would like to show as part of a Business Unit. I have looked in the config file and found a value that says 500, but wasn't able ... IIS Services to recall the web config and I get the same issue. Version: 3.7.13122.0

asked Jul 1, 2016 by charlesk (20 points)
3,430 questions
3,127 answers
7,969 comments
546,252 users