0 votes

I tried two times to update our perfectly working Adaxes instance (2022.1) to the newest version. Update process doesn't show any errors. Same applies for restore of settings backup.

But each time the adaxes connection to our domain seems to be broken. Users are unable to search for any domain related objects in web interface etc.

Event log shows image.png image.png image.png image.png image.png

Strangly permissions seems to be set correctly image.png and also service point gets updated image.png

Adaxes service is running fine, so there is clearly some problem with permissions/access. Thanks!

ago by (590 points)
0

Hello,

How exactly does the issue reflect in the Adaxes Administration console and Web interface? Do users face any error messages? If so, please, provide us with screenshots. You can post them here or send to us at support@adaxes.com.

0

In web console there are no errors. Searches etc just doesn't return anything. Admin console also doesn't show any errors. Thats the reason I attached just system event logs.

0

Hello,

Thank you for specifying. To remedy the issue, please, try to do the following:

  1. Remove all the existing service connection points: https://www.adaxes.com/questions/209/how-to-unregister-an-adaxes-service-manually.
  2. Restart Adaxes service (this will recreate service connection points).
  3. Check whether the issue persists.

If the issue is still in place, please, provide us with a screenshot of the Multi-server environment dialog. You can post it here or send to us at support@adaxes.com. For information on how to view the dialog, see https://www.adaxes.com/help/MultiServerEnvironment.

0

Will try this on saturday. Thanks

Please log in or register to answer this question.

Related questions

0 votes
1 answer

Can you point me to documentation to upgrade from Adaxes 2019.2 ver 3.1.2.174230 to the current version please?

asked Jun 16, 2020 by msylvester (60 points)
0 votes
1 answer

Hi all, I am receiving the following error when trying to connect to my domain using a Domain Administrator account. Any idea how to fix this? Thanks Derek

asked Dec 9, 2013 by DerekZA (50 points)
0 votes
0 answers

To upgrade to a new version of Adaxes and keep all configuration settings made in the old version, you need to back up the configuration of your Adaxes ... restore the configuration from the backup files. For detailed instructions, see Upgrade Instructions.

asked Dec 12, 2011 by Adaxes (540 points)
0 votes
1 answer

Hi When reading the REST API documentation it does not mention working directly against Azure AD and Exchange Online. Will this be added? Thanks /Peter Sonander

asked 12 hours ago by Sonander (20 points)
0 votes
1 answer

hi, i'm certain my credentials are correct. I get the message invalid credentials. could not load file or assembly c:\windows\system32\windowsPowerShell\v.1\Module\MsOnline\ ... I've also confirmed that that module is in that location. Please advise. thx

asked Mar 24, 2016 by MeliOnTheJob (1.7k points)
2,931 questions
2,647 answers
6,860 comments
157,449 users