0 votes

Hello,

I am having issues with Reports not matching the results in the Console and Web UI.

Below, you can see that the Adaxes Console only has 8 Workstations listed, but on the WebUI, there is those PCs and then it's also re-displaying the folders that are in the parent OU "EDTS Assets." image.png I told it to check direct children of the "EDTS Workstation" OU: image.png This is what is in the OU, which you can see is only the workstations. But you can see here that the "EDTS Printers" "EDTS Macbooks" and "EDTS Workstations" OU's and their direct objects (Macbook & CORPDC01-ITPRTR01) is also displayed. However those OU's are not "Direct Children" of "EDTS Workstations" because they are actually a "Direct Child" of "EDTS Assets." It's like the report is pulling everything indcluding subdirectories of "EDTS Assets" instead of "EDTS Workstations. image.png Here you can see I am selecting the same exact report. There is no extra paramters set on the report that would override the default search: image.png image.png image.png

I think this might be a bug since the report in the console is displaying the correct results, but not in the Web UI.

Any help is appreciated, let me know if there is any questions.

Thank You!

by (490 points)
edited by

1 Answer

0 votes
by (490 points)
Best answer

Ok, the answer was the WebUI was holding onto an old scope without automatically updating: image.png I can't update the field in the WebUI, so I was going to delete it and re-create. But I found out if I just click on the look in option again it reverted back to the only cope that is allowed. This would be a design flaw as I denied access to use that scope but the Adaxes Web UI Console didn't automatically update. image.png image.png All is proper now: image.png

0

Hello,

Thank you for the provided details. We forwarded them to the corresponding department for consideration.

Related questions

0 votes
0 answers

I have a report which is basically a query for specific set of users for which I want the last logon attribute (not the last logon timestamp). When I sort the same report ... fine. But the same report in Adaxes web portal the sort is not working the same way.

asked May 23 by Vish539 (330 points)
0 votes
1 answer

I created an entry in the AttributeFriendlyNames2.eng.xml file, but the real name still shows instead of the friendly name in both the Web Console ... ;/ldapName> <friendlyName>FAX Coversheet</friendlyName> </friendlyNameItem> Any ideas?

asked Jan 5, 2017 by Kikaida (1.1k points)
0 votes
1 answer

I have Search configured for one of our web interfaces. One of the fields that can be searched is a custom attribute admCustomAttributeText4 (with a friendly name of ... are definitely some accounts with that attribute populated. Is this behaving as designed?

asked Sep 19, 2018 by sandramnc (870 points)
0 votes
1 answer

Hello, Often objects are moved from one OU to another. In some cases the OU does not have the same property patterns applied to them, and the user become inconsistent with the ... patterns. But we do not know how to get started to build this one Thanks !

asked Feb 22, 2019 by Pierre (750 points)
0 votes
1 answer

We need your help, as we are trying to activate the license but we are not able to see that option. Please find the below screenshot for your reference.

asked Aug 24, 2022 by msharma2 (20 points)
3,411 questions
3,108 answers
7,912 comments
545,849 users