0 votes

I have Search configured for one of our web interfaces. One of the fields that can be searched is a custom attribute admCustomAttributeText4 (with a friendly name of Telecom Notes). When I search on the field, no results are returned even though there are definitely some accounts with that attribute populated. Is this behaving as designed?

by (870 points)

1 Answer

0 votes
by (277k points)
selected by
Best answer

Hello Sandra,

This behaviour is by design. It is not possible to use Adaxes custom attributes in Simple search or in LDAP filters (e.g. in Business Units or Home Page Actions).

Related questions

0 votes
1 answer

How do change the display name of a custom attribute in version 2017.2? All the information I am finding contains links that bring me to 2018 version

asked Nov 1, 2018 by hgletifer (1.3k points)
0 votes
1 answer

We get Sharepoint Online requests for access to sites/folder/content. Is there a way to automate this task?

asked Jul 10, 2023 by dharry (20 points)
0 votes
1 answer

Hello, I am having issues with Reports not matching the results in the Console and Web UI. Below, you can see that the Adaxes Console only has 8 Workstations listed, but on the ... UI. Any help is appreciated, let me know if there is any questions. Thank You!

asked Jul 23, 2023 by Edogstraus00 (490 points)
0 votes
1 answer

We were used to bind to group member object using: $member = $Context.BindToObjectByDN("%member%") which worked perfectly, but now it is not. Its because %member% is returning ... ? And is it possible to get DN of added/removed member using another variable?

asked Sep 14, 2020 by KIT (910 points)
0 votes
1 answer

We are still using version 2017.2, because otherwise we can no longer authorize with smart cards. Is it still possible to connect Adaxes with Azur?

asked Oct 12, 2020 by Johann Ihnen (170 points)
3,411 questions
3,108 answers
7,912 comments
545,849 users