0 votes

Hi

When one of our admins create a user through the webinterface, the following error appears, and the user is not created:

Access to the attribute is not permitted because the attribute is owned by the Security Accounts Manager (SAM). (Server: domain.local)

Any ideas?

by (960 points)

1 Answer

0 votes
by (960 points)

Never mind, figured it out

Related questions

0 votes
0 answers

I have been getting the following error when running the built in user creation script. This has worked fine up until about 2 months ago. As you can see Adaxes sees my ... error. The account that I am using has the correct permissions to Exchange as well.

asked Dec 9, 2020 by joshua.velez (20 points)
0 votes
1 answer

Hi all, I want to create an external Username (username-ext). Loginname is the same as the initials. Changing the intiakls -> intials-ext ... CommandPipeline.Actions.ActionBase.Execute(ICommand command) --- Ende der internen Ausnahmestapel├╝berwachung ---

asked Jun 13, 2016 by massimo.ibba (450 points)
0 votes
1 answer

I created a new interface...on the Home Page Action, it only has new user. after the fields are filled out, I get "name is not specified for the new object". Please advise.

asked Oct 18, 2013 by MeliOnTheJob (1.7k points)
0 votes
1 answer

Hello, We are currently allowing users to submit requests for new user accounts within the domain. By default, the logon name is being formatted as %firstname%.%lastname% However this ... pre-Windows-2000 user logon name. Is there a way to work around this?

asked Dec 11, 2020 by sirslimjim (330 points)
0 votes
1 answer

Is there a way to add a list of groups with checkboxes beside in the Create user part of the portal? I would like to have checkboxes for a small nr of groups when ... . I don't want to use some other attribute and check that using a business rule.

asked Oct 28, 2015 by niclas.eriksson (260 points)
2,635 questions
2,370 answers
6,286 comments
976,045 users