0 votes

I added a chart based on report "soon-to-expire passwords" to the homepage. In Adaxes console, it will show a chart with time/date of when the password will expire. In the web interface, it shows the account name but under "password expires" it shows [object Object]. If I run the report in web interface, it will show data but the chart will still be blank. charts.jpg

by (330 points)
0

Hello,

For troubleshooting purposes, please, post here or send us (support@adaxes.com) a screenshot of the steps you took to add the report to the Web interface home page. Any additional details will be much appreciated.

1 Answer

0 votes
by (330 points)

I was able to resolve this issue by changing the "items sorted by" value from "Password Expires" to "PasswordExpires". The first value had a green box, which didn't work.

Related questions

0 votes
1 answer

I'm lost as to why "Create User" doesn't show up. I made a new dashboard, mirroring the default Help Desk. Under Actions, I enabled Create User. On the web interface, the option to create a user is not showing. Am I missing a step?

asked May 15 by tromanko (330 points)
0 votes
1 answer

Hello, Is it possible to configure Adaxes WEB field so it would show not the actual values but translated ones? What I am looking for is to show AD atribute ms-Exch-Recipient ... we could show the display type of the value, that would be much better. Thanks.

asked Dec 12, 2017 by DLe (760 points)
0 votes
1 answer

I would like to show a couple of Adaxes Virtual Attributes in the Web Portal. I've added them in the Configuration, see the 1st screenshot below. I've ... . Any help? Virtual Attributes added Security Role has permissions Virtual Attributes not showing up

asked Jul 29, 2020 by nate2 (90 points)
0 votes
1 answer

I created an entry in the AttributeFriendlyNames2.eng.xml file, but the real name still shows instead of the friendly name in both the Web Console ... ;/ldapName> <friendlyName>FAX Coversheet</friendlyName> </friendlyNameItem> Any ideas?

asked Jan 5, 2017 by Kikaida (1.1k points)
0 votes
1 answer

Hi I have create a business unit located in Business Units --Test BU's ----FTE Accounts Then I have created a Security Role called Test User Management with me as ... shown at all. I have the headline business units but nothing in there. Thanks Peter Sonander

asked Feb 7, 2023 by Sonander (40 points)
3,383 questions
3,082 answers
7,832 comments
545,476 users